Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon Kaya Pansiyon

Ваш дом во Бодрум

Нашиот семеен хостел постои од 1987. Се наоѓа во срцето на Бодрум, но поради својата добра локација сепак е мирно место. На чекор од хостелот се наоѓа гаража како и улицата со кафулиња. Плажата и марината се на 5 мин од хостелот.

Адреса и телефон

Адреса
Eski Hükümet Sok. No:10 Bodrum, Muğla, Türkiye
Telefon: +90 (252) 3165745
Fax: +90 (252) 3169729
Cep: +90 (535) 7377060

Осврти

Best (Pension) Bodrum