Download Bodrum Offline Map

Соби

– Собите се опремени со еркондишн, фен, LED HD телевизор со сателитски канали, безбедно, WI-FI. Топла вода 24/7.

– Нашите гости на располагање имаат и сеф за вредни работи. 24 часа достапност.